![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورود به کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام وقت همگی بخیر دوستان اطلاع دارین که در زمان ورود به کانادا، آیا آفیسر داخل چمدون رو چک میکنه؟بابت این میپرسم که اگر کسی با ویزای توریستی بیاد و بخواد بمونه واسه گرفتن ورک پرمیت، مجبوره لباس تابستونی هم همراه داشته باشه و آیا آفیسر نمیپرسه چرا توی این فصل سرد، لباس فصل دیگه ای هم دارین؟! ????
2024-01-14 00:00:00 # عمومی
کسی از لینک تلگرامی دانشگاه های کانادا رو داره؟ قبل از ورود به کانادا میخواستم یک راهنمایی از ی که در حیطه عمران کار میکنن بگیرم
2021-09-17 07:18:00 #Canada [ورود به کانادا] عمومی
آیا امکانش هست با داشتن ویزای توریستی بعد از ورود به کانادا به خرید بیزنس و یا ایجاد بیزنس اقدام کرد؟
2021-09-20 02:36:00 #Canada [ورود به کانادا] عمومی
دوستایم ممنون میشم راهنمایی ام کنین من میخوام تست پی سی ار بدم برای ورود به کانادا جواب ۲۴ ساعت بعد میاد تاریخ تست مهمه یا تاریخ جواب؟
2021-09-27 11:34:00 #Toronto [ورود به کانادا] عمومی
من و ۴ نفر دیگه از طریق استارت اپ letter of support گرفتیم ولی یکی از ما نمیتونه بیاد کانادا الان شرایط ما برای ورود به کانادا و نهایتا pr گرفتن چی میشه؟
2021-09-29 09:04:00 #Canada [ورود به کانادا] عمومی
کسی اخیرا واسه گرفتن اجازه ورود به کانادا ( واسه خواهر / برادر ) اقدام کرده؟
2021-10-01 12:10:00 #Montreal [ورود به کانادا] عمومی
دوتا ممنون میشم ازان وارد توضیح بدن برای گرفتن تاریخ برگشت بلیط (از کانادا به ایران )ایا این تاریخ باید دربازه اعتبار ویزای توریستی باشه؟ یعنی اگر این تاریخ جلوتر از تاریخ انقضای ویزا باشه برای ورود به کانادا افیسر مانع میشه ؟ و ایا ویزای توریستی رو از داخل کانادا میشه تمدید کرد ؟ ??
2021-10-02 13:53:00 #Montreal [ورود به کانادا] عمومی
با ایا از بدو ورود به کانادا میتونیم با پول پیش خونه بخریم ؟ اگه نه چه چیزی باید داشته باشیم که وام مسکن بهمون تعلق بگیره ؟ و گرفتنش چقدر طول میکشه ؟ ممنون ?
2021-10-06 07:31:00 #Canada [چقدر طول میکشه] عمومی
موقع ورود به کانادا پاسپورت باید چه مدت اعتبار داشته باشه؟
2021-10-07 05:42:00 #Canada [ورود به کانادا] عمومی
، به محض ورود به کانادا امکان lease کردن ماشین هست از سایت های خود کمپانی یا باید از فروشنده های محلی استفاده کرد چون به محض ورود credit ندارم میشه یا باید صبر کنم؟
2021-10-12 00:26:00 #Canada [ورود به کانادا] عمومی
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Canada
سلام به اعضای گروهمن پاسپورت ایرانم منقضی شده و میخوام برای سیتی زن شیپی اقدام کنم. حتما باید پاس ایرانم رو جدید کنم یا میشه با همین پاس منقضی برای سیتی زن شیپی اقدام کرد؟
2024-01-28 00:00:00 #Canada
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00 #Canada
سلام من یه سوالی داشتم. من با استادی پرمیت وارد کانادا شدم و الان Post Graduation work permit گرفتم ولی ویزام اکسپایر شده میخواستم ببینم برای تمدید ویزا باید کجا اقدام کنم؟
2024-01-14 00:00:00 #Canada
در مورد “برگه عبور” برای فرزند متولد کانادا برای ورود به ایران، کسی اطلاعات داره؟ دختر من یکساله هست و فقط گواهی تولد و پاسپورت کانادا داره پدر و مادر هم ایرانی و سیتیزن هستیم شنیدم که میشه با برگه عبور ببریمش ایران و مدتی که اونجا هستیم، مدارک ایرانی براش بگیریم اگر از کسی تجربه این کار رو داره لطفا راهنمایی کنید که مراحل کار چیه ممنون
2021-09-07 19:40:00 #Canada